Önemli Duyuru!

Değerli Öğrencilerimiz;

10-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDSTS), Yabancı Dil Muafiyet Sınavı, Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı ile İngilizce Hazırlık Sınıfına dair önemli duyurular aşağıdaki gibidir. Lütfen dikkatlice okuyunuz. Başarılar dileriz.

  1. Öğretim dili Türkçe olan programlar için yapılan Yabancı Dil Muafiyet Sınavı sonuçları cats.iku.edu.tr adresinden ilan edilecektir.
  2. Öğretim dili İngilizce olan programlar için yapılan Yabancı Dil Yeterlilik Sınav sonuçları orion.iku.edu.tr adresinden ilan edilecektir.
  3. Her iki sınav sonucunun ilan edildiğine dair duyurular Yabancı Diller Bölümü web sitesinde (ydb.edu.tr) yayınlanacaktır.
  4. İngilizce Hazırlık Sınıfı ile ilgili tüm gerekli açıklamalar (sınıf listeleri, ders programları,  kitap listeleri, sıkça sorulan sorular ve oryantasyon ile ilgili bilgiler) 20 Eylül 2019 tarihinde cats.iku.edu.tr adresinden ilan edilecektir.
  5. İngilizce Hazırlık Sınıfı dersleri 23 Eylül 2019 tarihinde başlayacaktır. 
  6. cats.iku.edu.tr ve orion.iku.edu.tr adreslerine ulaşmak için kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifrenizin olduğundan emin olunuz. Kullanıcı adı ve şifresi ile ilgili sorun yaşayan öğrenciler bstdestek@iku.edu.tr adresine mail atabilirler. 


T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI

 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/13/2019 - 17:52