2019-2020 Bahar Dönemi İngilizce Yeterlilik Sınavı / 2019-2020 Englısh Profıcıency Exam

İstanbul Kültür Üniversitesi İngilizce Yeterlik Sınavı’nın Konuşma bölümü bugün (28.01.2020) Salı günü 14:00-16:00 arası Şirinevler Yerleşkesi Yabancı Diller Bölümü 6. kattaki 608-607-606-605 no’lu dersliklerde yapılacaktır.

Yazılı bölüm ise 29.01.2020 Çarşamba günü 14:00-16:00 arası Şirinevler Yerleşkesi Yabancı Diller Bölümü’nde yapılacaktır.

HIM&HER TİYATRO OYUNU

İstanbul Kültür Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü öğrencilerinin İngilizce eğitimlerini desteklemek amacıyla hazırlanan "HIM&HER" isimli tiyatro oyunu, 20 Aralık 2019 tarihinde Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda İngilizce olarak sahnelendi.

Deneyim Paylaşımı Toplantısı

İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri ile İngilizce Hazırlık Sınıfını başarı ile tamamlayarak Lisans öğrenimlerine devam eden öğrencilerimizi bir araya getiren deneyim paylaşım toplantısı Şirinevler Yerleşkesinde düzenlendi. İstanbul Kültür Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü’nün 19 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği toplantıda, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Zeynep Simge SEDEF İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri ile buluştu.

“Yabancı Dil Yetkinliklerinin İş Yaşamındaki Önemi” Söyleşisi

Yabancı Diller Bölümü kulübümüz STEAM Club tarafından İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizi yabancı dil yetkinliklerinin iş hayatındaki önemi ile ilgili somut örnekler üzerinden bilinçlendirmek amacıyla bir söyleşi düzenlendi. Dr. Göker Nanecik’in konuşmacı olduğu etkinlik, 19 Kasım Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında Şirinevler yerleşkesi C Blok B1 numaralı salonda gerçekleştirildi.

“LÖSEV Konferansı”

Yabancı Diller Bölümü kulübümüz Steam Club tarafından, “Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencilerimize yönelik “LÖSEV Konferansı” düzenlendi. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep Demir ve Aslı Çavdar’ın konuşmacı olduğu etkinlik, 20 Kasım Çarşamba günü 09.00-14.00 saatleri arasında Şirinevler yerleşkesi C Blok B1 Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

Depremle Yaşam İçin Bilinçlendirme Eğitimi

Yabancı Diller Bölümü ile GEA - Toprak Ana Arama Kurtarma Ekoloji ve Sosyal Kampanyalar Grubu iş birliğinde "Depremle Yaşam İçin Bilinçlendirme Eğitimi" düzenlendi. İngilizce Hazırlık Sınıfı öğretim görevlileri ve öğrencilerinin depremle yaşam konusunda bilinçlendirildiği eğitim, 25 Ekim Cuma günü 09.00-13.00 saatleri arasında Şirinevler yerleşkesi C-Blok B1 Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.