İngilizce Hazırlık Sınıfı Pearson Assured Akreditasyonu Gözden Geçirme Süreci Başarı ile Tamamlandı

İKÜ Yabancı Diler Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı Pearson Assured Akreditasyonu yıllık gözden geçirme ziyareti, 8 Nisan 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi. Teams üzerinden çevrimiçi olarak yapılan ziyarette, gözden geçirme süreci başarı ile tamamlandı.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ERASMUS YABANCI DİL İSPANYOLCA YETERLİLİK SINAVI

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus başvurusu yapan öğrencilerimiz için İspanyolca Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı (YDYS) 9 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Çevrimiçi sınavlar Üniversitemizin CATS platformunda yürütülür.

Sınav bilgileri aşağıdaki gibidir:

Yüksek Lisans Giriş Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlik Sınavı (YDYS) 08 Şubat 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Çevrimiçi sınavlar Üniversitemizin CATS platformunda yürütülür. Kaydınızı tamamladıktan sonra tarafınıza kullanıcı adı ve şifreniz iletilecektir. “cats.iku.edu.tr” adresine giderek kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme erişim sağlayabilirsiniz.

“Atatürk: Father of Turks” Belgesel Gösterimi

Yabancı Diller Bölümü Steam Club tarafından, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında belgesel gösterimi yapıldı. 10 Kasım Salı günü Ataköy yerleşkesinde COVID-19 Pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen etkinlikte, Hazırlık Sınıfı öğrencileri “Atatürk: Father of Turks” isimli belgeseli izleyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar.