İngilizce Hazırlık Sınıfı (İHS) CATS Kullanımı Hk.

• İngilizce Hazırlık Sınıfı (İHS) dersleri 23 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 09:00’da başlayacaktır.
  • İHS dersleri Şirinevler Yerleşkesi’nde yapılacaktır.
  • İHS ile ilgili önemli belgelere cats.iku.edu.tr/portal adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Yayınlanan belgeler:

a)    İHS ders programları
b)    İHS Sınıf listeleri
c)    İHS Oryantasyon programı ve içeriği
d)    İHS Sıkça Sorulan Sorular

• Kullanıcı adınızı (öğrenci numaranız) ve şifrenizi (kayıt esnasında sizlere iletilen şifre) kullanarak cats.iku.edu.tr adresine giriş yapınız. (Access CATS dosyasına bakınız.)
  • Kullanıcı adınız ve/veya şifreniz ile ilgili sorun yaşıyorsanız BST_destek@iku.edu.tr adresine mail atınız.
  • Yayınlanan tüm belgeler Şirinevler Yerleşkesi Yabancı Diller Bölümü panolarında ayrıca ilan edilecektir.
  • CATS’e nasıl giriş yapılacağına dair yönergeye bakınız. (Access CATS dosyası için lütfen tıklayın.)
  • Tüm sorularınız için ydb@iku.edu.tr adresine mail atınız.

Yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.
Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

Dear Students,

• English Preparatory Class (EPC) lessons start on September 23, 2019 at 09:00.
  • EPC lessons are held on Şirinevler campus.
  • All important documents regarding EPC are accessible on cats.iku.edu.tr/portal
  • The list of the important documents regarding EPC is as follows;

a)    EPC timetables
b)    EPC class lists
c)    EPC orientation program and content
d)    EPC frequently-asked questions

• Access your CATS account using your student number (user name) and password (sent as a short message)
  • In case of difficulty with your user name and password, please email to BST_destek@iku.edu.tr
  • The hard copies of all documents on CATS will be available on the notice boards of the Department of Foreign Languages.
  • Check the instructions to access CATS. Please click for Access CATS file.
  • For further information, please email ydb@iku.edu.tr

We wish you a successful academic year.
Department of Foreign Languages.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/20/2019 - 15:12