2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı (YDB İHS) hibrit eğitim modeli ile faaliyetlerini sürdürecektir. Eğitim modelinin genel ilkeleri aşağıda sunulmuştur. İngilizce Hazırlık Sınıfı ile ilgili detaylı bilgiler 19-20 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek bölüm oryantasyonunda verilecektir. Bu süre zarfında, bölüm web sayfasında yer alan sıkça sorulan sorular* bölümünü okumanızı tavsiye ederiz.

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle,
Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı hibrit eğitim modeli genel ilkeleri:
1.    İngilizce Hazırlık Sınıfı dersleri uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim şeklinde verilecektir.
2.    Yüz yüze eğitim sadece yerleşkeye gelebilen öğrenciler ile gerçekleştirilecektir.
3.    Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrenciler aynı akademik kazanımları uzaktan eğitim yoluyla edinebilecektir. Planlamanın tüm detayları CATs üzerinde duyurulacaktır.
4.    Dersler Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.
5.    Uzaktan eğitim, Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı Uzaktan Eğitim Yönergesi kurallarına göre gerçekleştirilecektir.
6.    https://backto.iku.edu.tr/ adresini tüm öğretim görevlisi ve öğrencilerin incelemesi ve ilgili kural ve kaidelere uyması zorunludur.
7.    İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitimi başlamadan önce ve başladıktan sonra pandemi koşullarının değişimine göre hibrit eğitimin devamına ilişkin düzenlemeler gözden geçirilip alınan kararlar duyurulacaktır.
*YDB İHS ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevaplarını linkte bulabilirsiniz:
https://ydb.iku.edu.tr/tr/hazirlik-egitimi/iku-ingilizce-hazirlik-sinifina-kayit-yaptiran-ogrencilerin-sik-sordugu-sorular


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/11/2020 - 16:18