LİSANSÜSTÜ TÜRKÇE BÖLÜMLER İÇİN 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ EK YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI

2022-2023 Bahar Dönemi kapsamında Üniversitemizin öğretim dili Türkçe olan lisansüstü programlarına başvuru yapan adayların katılım göstereceği Ek Yabancı Dil Sınavı, 15 Şubat 2023 tarihlerinde Şirinevler Yerleşkesi’nde yüz yüze uygulanacaktır.

Sınavla ilgili genel bilgiler aşağıdaki tabloda mevcuttur.

Sınav Saat Tarih Yerleşke Oturum Listesi
Türkçe Bölümler için Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı 10:00-11:10 15.02.2023 Şirinevler

Sınavla ilgili önemli hatırlatmalar aşağıdaki gibidir:

1-    Sınavla ilgili tüm duyurular ydb.iku.edu.tr web sayfası “Haberler” sekmesinden yapılacaktır.
2-    Sınav yüz yüze ve Şirinevler Yerleşkesi’nde gerçekleşecektir.
3-    Her aday sınava planlama dahilinde öğrenci numarasının bulunduğu salonda katılım gösterecektir. Adayların sınav öncesi ilgili listeleri kontrol etmeleri gerekmektedir
4-    Listelerde KVKK gereğince isim açıklanmayacak, öğrenci numaraları kullanılacaktır.
5-    Adayların sınav başlangıç saatinden en geç 15 dakika önce sınav salonlarında uygun kimlikleriyle hazır bulunmaları gerekmektedir.
6-    Adaylar yanlarında uygun kimlik kartı, kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır.

Sınav oturum listeleri için duyuruları takipte kalmanızı rica eder, başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/14/2023 - 17:04